Blog navigation

Останні статті

INKREDIBLE - найбільш економічно ефективний настільний 3D біопринтер.

3587 переглядів

Всього один місяць у продажу, INKREDIBLE 3D біопринтер вже створив свою історію успіху. При роздрібній ціні всього $ 4999, цей біопринтер є найбільш економічно ефективним 3D принтером в своєму класі. Він випускається в стандартній комплектації з двома друкуючими головками і всім, що потрібно замовнику, щоб почати біодрук з місця в кар'єр.

INKREDIBLE орієнтувався на інновації та ідеї своїх послідовників, щоб зробити цю захоплюючу технологію більш доступною. Свідомість того, що все більше і більше дослідників використовують цю технологію, істотно прискорює процес досягнення кінцевої мети – скорочення потреби в донорах на ринку трансплантації, а також зменшення використання досліджень на тварин у фармацевтичній та косметологічної промисловості.

3D биопринтер INKREDIBLE

INKREDIBLE– це технологія чистої камери

Творці INKREDIBLE почали свою компанію з CELLINK биочернилами, які стали найбільш широко використовуваними биочернилами в світі, завдяки своїй відмінній біосумісності, друкованим властивостям і структурі, що забезпечує 98% життєздатності клітин (дослідження проводилося RoosterBio в швейцарському університеті Чалмерса).

Ще одна цікава особливість INKREDIBLE– це технологія чистої камери. Ця опція може бути додана до принтера, її вартість не входить в $4999. Технологія забезпечує біодрук в практично стерильній камері відповідно до вимог стандартів GMP. Під надлишковим тиском в принтері створюється відфільтрований потік повітря, що зменшує забруднення і кількість сторонніх часток всередині області друку. Це означає, що дослідники можуть друкувати прямо на столі.

Зараз CELLINK зайнята підготовкою запуску нових біочерніл з метою застосування для шкіри, печінки (гепатоцитів) і біочерніл, які можна використовувати для ліків. Вони також розширюють асортимент своїх послуг з биопечати в цілях сприяння корпоративним та академічним клієнтам, які хочуть вийти на новий рівень застосування біотехнологій 3D друку.

Різноманітність технологій адитивного виробництва все більше вражає широтою свого застосування. І хоча деякі з них застосовні у вузьких спеціалізованих областях, інші вже доступні для широкого споживання. Наприклад, настільні FDM 3D принтери, які друкують термополимерами. Ви можете купити 3D принтер в Україні на сайті компанії 3D4U, де наші консультанти нададуть вам допомогу у виборі принтера і витратних матеріалів

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння