Blog navigation

Останні статті

Google надрукував ноги для свого людиноподібного робота Атласу на 3D принтері

2324 переглядів

Після придбання Google компанії Boston Dynamics розвиток компанії з розробки роботів перейшла на абсолютно новий рівень, що дозволило створити кілька місяців тому собаку-робота.З тих пір, Boston Dynamics і Google почали досліджувати технології 3D друку, пошуку шляхів оптимізації технології і виробництва нестандартних деталей своїх роботів швидко і якісно.

На цьому тижні Google і Boston Dynamics продемонстрували свого нового робота-гуманоїда Атласу, зростанням 1,88 м і вагою близько 156 кг. Атлас – це самодостатній робот, який може переміщатися по відкритій пересіченій місцевості (по горах і лісах).

Ноги робота Атласу

Одним з незвичайних аспектів робота Атласу є його ноги, надруковані на 3D принтері. Більшість деталей робота були модернізовані для імітації частин людського тіла. Однак такі поліпшення потребують неймовірної кількості деталей, які надзвичайно трудомісткі і дорогі при використанні традиційних методів виробництва.

Замість цього Google і Boston Dynamics реалізували технології 3D-друку для інтегрування десятків нових деталей, складних гідравлічних систем і компонентів, щоб зробити руху робота більш узгодженими, менш маневреними і згладженими.

Нові 3D-друковані ноги можуть значно підвищити ефективність і продуктивність Атласу. За рахунок використання технології 3D-друку, Boston Dynamics і Google поліпшили свої потужності і додали передові мульти-матеріальні поверхні для оптимізації функцій робота і для підвищення довговічності Атласу.

3D друк допомагає перевіряти і впроваджувати найнеймовірніші проекти в життя. Її можна застосувати абсолютно в будь-якій сфері - робототехніка, медицина, архітектура, промисловість і т. д. Компанія 3D4U надає послуги 3D друку технології FDM/FFF (прототипування) і технології DLP (ювелірну якість).

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння