Blog navigation

Останні статті

Поезія нескінченності: Новий Надшвидкий 3D принтер IRA3D

2696 переглядів

Ira3D– італійський стартап, заснований в 2014 році, цінність якого полягає у виробництві 3D принтерів та інноваційних складних інструментів, здатних змінити те, як ми живемо і працюємо. Нещодавно вони запустили новий 3D принтер. Він називається поезія нескінченності (Poetry Infinity).

Poetry Infinity є продовженням попередньої моделі Poetry2, від якої вона успадкувала параметри точності, надійності і великої області побудови 250х250х300 мм), але значно поліпшила характеристики, особливо щодо швидкості та прискорення.

Нова технологія FLD

Використовуючи нову технологію FLD (Fast Layer Deposition) – швидке пошарове наплавлення, нова модель працює більш ефективно, досягаючи швидкості друку 400 мм/с, збільшивши це значення на 80 % в порівнянні з попередньою моделлю, яка може друкувати зі швидкістю 180 мм/с.

Секрет Poetry Infinity полягає в здатності працювати з високим прискоренням 9000 мм/с2 , який дозволяє 3D принтеру використовувати весь потенціал швидкості, зберігаючи при цьому високу точність друку. Прискорення попередньої моделі становило всього 3000 мм/с2.

Якщо говорити про точності, то в новій моделі Ira3D також вдалося підвищити роздільну здатність друку. Товщина шару Poetry Infinity може досягти 15 мікрон (0,015 мм) по осі Z, забезпечуючи максимальну точність готового виробу.

Ще однією відмінністю нового принтера є подвійний екструдер, повністю виготовлений з металу, завдяки чому здатний досягати більш високої температури (280 °C), тому підходить для друку особливих матеріалів, таких як полікарбонат і графен. Екструдери оптимізовані для друку складних об'єктів з опорними конструкціями з матеріалів, розчинних у воді або лимонене.

Інші нововведення Poetry Infinity – це система Sidekick, що дозволяє зберегти друк у разі відсутності живлення, і система Phoenix, що дозволяє відновити друк після вимушеної перерви, наприклад, у разі тривалого відключення електроенергії.

«У Poetry Infinity», - говорить Алессандро Падрин (Alessandro Padrin), генеральний директор Ira3D, - «ми хотіли зробити акцент на двох ключових аспектах для тих, хто використовує ці машини: швидкість друку і точність. Завдяки нашій твердої прихильності, нам вдалося об'єднати ці два параметри, використовуючи різні технічні прийоми, які роблять цей принтер унікальним і високопродуктивним, зберігаючи при цьому доступну вартість».

Інші нововведення Poetry Infinity – це система Sidekick, що дозволяє зберегти друк у разі відсутності живлення, і система Phoenix, що дозволяє відновити друк після вимушеної перерви, наприклад, у разі тривалого відключення електроенергії.

Купити 3Д принтер, грунтуючись на вашому запиті, вам допоможуть фахівці компанії 3D4U. У нашому асортименті присутні 3D принтери за ціною від 550 $. При купівлі 3D принтера в нашому магазині ви отримуєте безкоштовне навчання з налаштування і застосування принтера, а також довічну знижку 5 % на витратні матеріали.

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння