Blog navigation

Останні статті

Перший у світі автомобіль, надрукований на 3D принтері, коштує $53,000

2564 переглядів

Local Motors-найвідоміший у світі творець 3D-надрукованих авто, оголосив на цьому тижні, що планує запропонувати попередні продажу своєї серії 3D-надрукованих авто навесні 2016 року. Він оцінює вартість LM3D серії в $53000.

Дюна-баггі, надрукований на 3D принтері, буде виготовлятися на "мініфабриці", яка в даний час знаходиться в стадії будівництва в Ноксвіллі, Тенессі. Компанія очікує, що виробничий об'єкт повинен бути завершений до кінця 2015 року. Автомобілі будуть побудовані за допомогою прямого цифрового виробництва (DDM– Direct Digital Manufacturing), яке включає 3D друк, повідомляється в прес-релізі компанії.

LM3D Swim

Старт продажів Local Motors

Якщо Local Motors буде слідувати наміченим графіком, він повинен бути в змозі почати поставки автомобілів замовникам на початку 2017 року. Незважаючи на те, що в світі зараз існує величезна кількість обіцянок подібного типу від різних компаній, обіцянка Local Motors вселяє довіру.

Хоча великий автовиробник Audi вже надрукував 3D друковану копію свого гоночного автомобіля в масштабі 1:2, це було зроблено, скоріше для задоволення, в той час як Local Motors може стати першою компанією, що запропонувала 3D друкарські машини для продажу населенню.

Деякі з вас могли відзначити, що ціна в $53000 трохи вище передбачуваної за оцінками $18000. Але ж SWIM– як і все інше серії LM3D– це повністю вдосконалений, готовий до їзди по шосе автомобіль, повідомив Local Motors. Остаточна версія Swim LM3D буде мати набагато більшою функціональністю, безпекою та кількістю розумних технологій, що дозволить виправдати її ціну і збудувати в чергу бажаючих придбати автомобіль цієї марки. Ми будемо цього чекати.

Технології компанії 3D4U поки, на жаль, не дозволяють надрукувати автомобіль в масштабі 1:1, але тим не менш ми готові запропонувати вам виготовлення на 3D принтері індивідуальних сувенірів, в тому числі, і у вигляді автомобілів ваших улюблених марок. 

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння