Blog navigation

Останні статті

Ви не повірите, що ці ляльки надруковані на 3D-принтері.

2911 переглядів

Аїда Легран займається 3D-друком лише з січня 2016 року. Чоловік подарував їй 3D-принтер, щоб підтримати її одержимість 3D-друком.

Для створення приголомшливих шарнірних ляльок вона використовує 3D-принтер із двома екструдерами.

Завдяки двом екструдерам Аїда може використовувати кілька кольорів для своїх 3D-принтів або використовувати допоміжний матеріал для друку підтримки.

Всі ляльки надруковані PLA-пластиком.

Legrand потрібен деякий час, щоб налаштувати свій принтер таким чином, щоб він видавав ідеальний результат. Але, погодьтеся, гра коштувала свічок!

Шарнірна лялька на 3D-принтері

Ми пройшли довгий шлях до ідеальної 3D-друкованої ляльки, і тепер ми з гордістю повідомляємо, що все тіло нашої ляльки гладке, як ніколи раніше. Зверніть увагу, що це все ще 3D-друк, і він не може бути таким же гладким, як відлита пластмаса. Це особливості технології. З усім тим, перед складанням ми шліфуємо кожну частину тіла наждачним папером, щоб бути впевненими, що ви отримаєте чудову ляльку!
Аїда Легран

Шарнірна лялька на 3D-принтері

3D-друк значно спростив і прискорив виробництво ляльок Legrand, особливо в частині прототипування нових моделей.

Будь-яка ідея, яка спадає на думку художнику, може бути втілена в відчутну матерію.

Чарівність 3D-друку в тому, що він надає можливість торкнутися своєї ідеї, помацати її, перевірити працездатність і при необхідності доопрацювати з мінімальними витратами.

За допомогою 3D-принтера Аїда створює не лише своїх ляльок, меблі та аксесуари для них. Вона розробила шліфувальні інструменти, які дозволяють шліфувати найдрібніші деталі її шедеврів, наприклад, такі як проміжки між пальчиками рук.

Шліфувальні інструменти для ляльок на 3D-принтері

Легран використовує zbrush для створення 3D-друкованих ляльок. Шарніри з'єднані еластичними шнурами.

Після друку, вона шліфує їх, розфарбовує, а також розробляє та шиє для них одяг та костюми. Вартість однієї ляльки висотою 45 см варіюється від $220 до $330.

Шарнірні ляльки є досить поширеним хобі не тільки для дітей, а й для дорослих.

В інтернеті є цілі спільноти людей, які діляться своїми творами зі світом. Але саме завдяки 3D-друку тепер з'явилася можливість робити їх унікальними та ексклюзивними. Ви можете додати ляльці ельфійські вушка, ангельські крильця або диявольські ріжки.

Купивши 3D-принтер для дітей, долучіть до цього захоплюючого заняття свою дитину і разом з нею створіть її особисту персональну ляльку або робота або персонажа з її улюблених ігор та мультфільмів.

Розвиток креативності та просторового мислення в юності сприяє розвитку навичок критичного мислення.

Для старту ви можете використовувати безкоштовну онлайн платформу Tinkercad, де вже є основні шарнірні з'єднання, а також базові частини тіл ляльок та роботів. Ви можете залишити все як є або модифікувати їх разом зі своїми дітьми.

Вдалого друку!

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння