Blog navigation

Останні статті

Nissan Qashqai - найбільша в світі скульптура 3D ручкою

6109 переглядів

Найбільша в світі скульптура 3D ручкою - кросовер - призначена для святкування запуску Nissan Qashqai Black Edition.

Це великий автомобіль з важко вимовним ім'ям. І тепер Nissan Qashqai має ще одну відмінність, як найбільша в світі скульптура, створена 3D ручкою.

Скульптура розмірами 4,4 м в довжину і 1,6 м в висоту була створена за допомогою 3D ручок 3Doodler Create.

Грейс Дю През була провідним художників в команді, яка завершила проект всього за 3 тижні. Вона сказала:

"Я малюю 3D ручками 3Doodler вже кілька років, але на сьогоднішній день це саме амбітне доручення. Воно демонструє, як далеко зайшла технологія 3D друку, і як вона може бути використана будь-якою людиною».

Подивіться відео нижче, щоб побачити, як ручки 3Doodler використовувалися для створення скульптури Qashqai Black Edition.

Як був намальований Nissan Qashqai?

Для створення автомобіля було використано величезну кількість пластику – близько 13,8 км. Для малювання скульптури команда була забезпечена 3D-ручками 3Doodler - і їм не дозволялося використовувати що-небудь ще!

У прес-релізі Ніссана повідомили:

«Поки Nissan виробляє 58 Nissan Qashqai на годину на своєму заводі в Сандерленді, Великобританія, для завершення цієї версії знадобилося 800 людино-годин, щоб закінчити протягом трьох тижнів».

Ручки працювали так само, як і завжди, нагріваючи пластмасові нитки перед видавлюванням їх через сопло. Як тільки нитка «намальована», її можна зігнути і сформувати, перш ніж вона охолоне й затвердіє.

Кодзі Нагано, віце-президент дизайн-центру Nissan в Європі, сказав:

“У Nissan ми завжди підтримуємо ініціативи, де дизайн може бути виражений за допомогою нових та інноваційних технологій. Цей художній колектив, безумовно, розширює межі технології 3D-ручки для створення вражаючих скульптур".

Nissan Qashqai 3Doodler

Командою художників на чолі з Грейс Дю През була виконана неймовірна творча робота. А що б ви хотіли створити 3D ручкою?

Навчитеся малювати 3D-ручкою авторських майстер класах нашіх партнерів 3D4U і втілити будь-які проекти, які виникнуть у вашій голові!

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння