Blog navigation

Останні статті

Що можна виготовити за допомогою 3D-принтера?

5672 переглядів

Завдяки технологіям тривимірної друку пластиком в домашніх умовах можна отримати практично будь-які вироби в межах обсягу робочої зони наявної моделі 3D принтера. У першу чергу такі продукти цікаві тим, хто займається виготовленням макетів для архітектурних і дизайнерських проектів. Замість складного склеювання потрібної конструкції з картону і пінопласту можна просто використовувати 3Д принтер, і отримати потрібний елемент, практично не докладаючи зусиль. Єдине, що знадобиться — це вміння створювати тривимірні об'єкти на комп'ютері за допомогою спеціальних програм.

Багато хто сьогодні займається наданням послуг населенню, виготовляючи на замовлення корисні вироби: шестерні, які неможливо купити, рукоятки для кухонного начиння на заміну сломавшимся. Також можна зробити ексклюзивні ручки для меблів і міжкімнатних дверей по індивідуально розробленому ескізу, аксесуари для одягу. Більш того, за допомогою тривимірного друку досить легко отримати практично повноцінне взуття, Чохли для електронних пристроїв, поясні підсумки, косметички і футляри для візиток.

3D-друк оригінальних подарунків

Крім корисних речей тривимірний друк дозволяє здійснювати будь-які незвичайні ідеї, створювати сувеніри: шкатулки, вазочки, іграшки. Останні можуть проводитися в особливо великих кількостях, оскільки сьогодні багато хто захоплюється моделюванням або колекціонуванням мініатюр. Для дітей можна виготовляти армії солдатиків, які зацікавлять і дорослих, які захоплюються створенням діорам. Для модниць легко відлити будь-яку біжутерію.

3D принтер дозволяє отримати копію будь-якого предмета, якщо додатково підключити до роботи тривимірний сканер. При відсутності навичок працювати з графічними редакторами хорошою альтернативою стане 3D ручка Myriwell 100B. Цим пристроєм можна малювати як звичайним маркером, причому не тільки на якомусь підставі, але і проводячи лінію від площини вертикально вгору. Таким чином можна накреслити від руки кубик, а потім повністю "зафарбувати" його грані, отримавши пустотілу фігуру. Доступні і більш складні об'єкти, включаючи мініатюри будинків, героїв мультфільмів, а також підказані уявою окремі образи і цілі композиції.

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння