Blog navigation

Останні статті

Огляд 3D-принтера Creality Ender-3

5559 переглядів

Creality Ender-3 - це частково зібраний 3D-принтер, який приходить до вас в розібраному вигляді для компактного транспортування. Всі інструменти, необхідні для складання Ender-3, йдуть в комплекті, і на збірку йде 1-2 години. Приклавши трохи терпіння, здорового глузду, практично будь-хто може зібрати Ender-3. Збірка цього принтера схожа на збірку меблів з ІКЕА — просто скрутіть деталі в правильному порядку.

Огляд 3D-принтера Creality Ender-3

Creality Ender-3 пропонує значний обсяг друку розміром 220х220х250 см. Міцний алюмінієвий корпус забезпечує досить стабільну роботу екструдера і друкованої платформи для отримання вражаюче гладких і деталізованих відбитків з роздільною здатністю від 100 до 400 мікронів. Завдяки алюмінієвій платформі з підігрівом, яка досягає надійної температури 110°C, і екструдеру з максимальною температурою 250°C, Creality Ендер-3 обладнаний для роботи з нитками ABS, PLA і TPU. Проте ми не рекомендуємо використовувати гнучкі волокна без модернізації екструдера.

Огляд 3D-принтера Creality Ender-3. Плюси

Легка збірка

Ми вже згадували про цей пункт, але він вартий повторення. Спочатку Creality Ender-3 може здатися пугаючим, але навіть ті, у кого мало досвіду в механіці, можуть його зібрати. Зазвичай на збірку йде не більше двох годин, при цьому основна конструкція збирається за годину. Завдяки цьому Ender-3 відмінно підходить для новачків, які хочуть вивчити «анатомію» своєї нової машини. Самостійна збірка вашого принтера також значно полегшує модифікацію та усунення неполадок в майбутньому. Крім того, випуск 3D-принтера у напіврозібраному вигляді також дозволяє встановити приголомшливу ціну на Ender-3, що робить його відмінним вибором для покупців з обмеженим бюджетом.

Якість друку та загальна цінність

Ви можете турбуватися, що Creality Ender-3 не буде виробляти високоякісні відбитки з-за своєї низької ціни. Ми раді розвіяти ваші побоювання. При друку з PLA або ABS Ender-3 виробляє високоточні, гладкі відбитки з обмеженою подальшою корекцією. Це різко контрастує з іншими дешевими наборами для складання 3D-принтерів, такими як популярний Anet A8, які потребують суттєвої модифікації та налаштування для отримання аналогічних результатів.

Успіх Ender-3 переважно обумовлений міцним металевим корпусом. Цей принтер також має гарну проводку і блок живлення, достатньо потужний, щоб управляти екструдером, нагрітої друкованої платформою й осьовими двигунами. Погана проводка і малопотужні блоки живлення — звичайна проблема інших дешевих комплектів для 3D-принтерів, але не Ender-3. Ender-3 також виграє шляхом хорошого контролю температури екструдера, а також точної системи подачі филамента. Все разом дає воістину дивовижні відбитки, які конкурують з набагато більш дорогими машинами.

Огляд 3D-принтера Creality Ender-3 Мінуси

Безліч дрібних проблем

Контроль якості в Creality досить строгий, але, з усім тим, це не позбавило принтер від певної кількості несуттєвих недоліків. До поширених проблем відносяться вигнуті або нерівні платформи для друку, хиткі основи, нерівні Z-стрижні, надмірно довгі ремені та багато інші дратівливі, але, у загальному підсумку, некритичні проблеми.

Гарна новина полягає в тому, що більшість людей відчувають тільки одну чи дві з цих проблем. Будьте готові, що на вашому шляху виникнуть деякі перешкоди, які потребують творчого пошуку й усунення несправностей, і не бійтеся запитати доброзичливе онлайн-співтовариство, створене навколо цього принтера.

Огляд 3D-принтера Creality Ender-3. Вердикт

На ринку представлена дивовижна кількість наборів для складання 3D-принтерів за низькою ціною, але далеко не всі з них варті вашої уваги. Creality Ender-3 - один з небагатьох, який забезпечує виняткову якість друку, великий обсяг і міцну конструкцію.

Якщо ви вирішили купити Ender-3 в нашому магазині, ви можете розраховувати на швидке і доброзичливе обслуговування, а також отримання необхідної інформації, якщо ви зіткнетеся з яким-небудь завданням при складанні або налаштуванні вашого 3D-принтера.

Крім того, величезна спільнота власників цього принтера по всьому світу вже вирішило більшість питань і надали готові рішення в безкоштовному доступі.

На закінчення додамо, що ми з упевненістю можемо сказати, що на сьогодні Creality Ender-3 - це одна з найбільш цінних машин в 3D-друку сьогодні, незалежно від рівня вашого досвіду.

Також рекомендуємо звернути увагу на послідовників Ender-3: Ender-3 Pro та Ender-3 V2. У цих моделях Creality виправила більшість дрібних несправностей, так що ви можете купити готовий до роботи якісний і надійний 3D- принтер.

Вдалого друку!

Теги : ender-3, Creality
Категорія: Огляди 3D
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння