Blog navigation

Останні статті

13 моторошних моделей для 3D-принтера на Halloween.

3672 переглядів

Історія виникнення Хелловіну.

Хелловін в Україні.

Моделі для 3D-принтера на Halloween.

1. Гарбузи для світлодіодних чайних свічок.

2. Робот Мегапод з гарбузом!

3. Трансформер гарбуз-павук.

4. Літофанія з персонажами з фільмів жахів.

5. Котли.

6. Анімована ворона.

7. Гарбуз з шестерень.

8. Формочки для печива на Гелловін

9. Майнкрафт гарбуз.

10. Містер Боунз – скелет на шарнірах.

11. Монстр Франкенштейна

12.Простягнуті руки.

13. Могила.

У цьому пості ми опублікували добірку моделей, які ви можете надрукувати на 3D-принтері, для одного з найдавніших свят на землі.

Знову настав той час року: пора боятися, одягатися і набивати живіт великою кількістю солодощів! Гелловін — це час привидів, вирізування з гарбузів, страшилок, частувань та планування вечірок!

Це також прекрасний час для 3D-друку, який є ідеальним способом виготовлення реквізиту, костюмів, гарбузів і багато чого іншого. У цій статті ми зібрали 13 моторошних моделей на Halloween, надруковані на 3D-принтері.

Запасіться цукерками, включіть свою фантазію і не забудьте купити філамент для 3D-принтера. Настав час для 3D-друку.

Якщо ви бачите щось, що вам подобається, але ви ще не встигли придбати 3D-принтер, ми можемо допомогти вам в реалізації вашого проєкту. Ви можете замовити послугу 3D-друку в 3D4U. Виберіть потрібний матеріал і обробку, а наші професійні інженери з 3D-друку зроблять все інше.

Ви можете вибрати не тільки з моделей, представлених в цьому огляді, у вас є можливість створити свій власний ексклюзивний дизайн або вибрати з декількох мільйонів файлів STL, представлених в Інтернеті. Щоб полегшити ваш пошук, ми склали список з 25 сайтів з безкоштовними моделями для 3D-принтерів.

Без зайвих слів, нумо почнімо!

Історія виникнення Хелловіну.

Хелловін — це свято, яке відзначається щороку 31 жовтня. Традиція почалася з давнього кельтського свята Samhain (вимовляється як «соу-ін»), коли люди одягали костюми та розпалювали багаття, щоб відлякувати примар.

Кельти відзначали Новий рік у ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Цей день знаменував кінець літа, збору врожаю та початок темної холодної зими - пори року, яка часто символізувала голод, хвороби та смерть людей. Кельти вважали, що в новорічну ніч зникає межа між світами живих і мертвих. Вони вірили, що в ніч на 31 жовтня примари мертвих повертаються на землю.

Традиція одягатися в костюми на Гелловін має як європейські, так і кельтські корені. У минулі часи зима для людей була неясним, страшним і невизначеним часом. Запаси свічок і їжі часто закінчувалися раніше часу, і для багатьох людей довгі зимові ночі були сповнені постійного занепокоєння.

На Гелловін люди боялися, що зіткнуться з примарами, якщо вони покинуть свої будинки. Щоб не бути впізнаваними цими примарами, люди надягали маски, залишаючи свої домівки після настання темряви, щоб привиди приймали їх за інших духів.

На Гелловін, щоб не пускати примар у свої будинки, люди ставили миску з їжею біля своїх будинків, щоб заспокоїти примар і перешкодити їм проникнути всередину.

Хелловін в Україні.

Щорічно у всьому світі в ніч на 31 жовтня - у День Всіх Святих або Гелловін дорослі та діти одягаються в химерні костюми, лякають перехожих, влаштовують тематичні вечірки та веселяться, пародіюючи злих духів.

Як цей неукраїнський свято повністю увійшов у нашу культуру і як він ставиться до України?

Однак стародавні кельтські обряди частково були схожі на українські. Свято, як і Хелловін, існував і в Київській Русі. Але святкували його навесні. Свято називалося Днем Нави (назва походить від давньослов'янського слова «ні» - помер). В цей день слов'яни відвідували могили, кладучи на них їжу. Це свято в Україні існує по цей час.

Християнство стало переважною релігією у світі, тому церква почала боротися з язичницькими богами, але язичники продовжували відзначати свої традиційні свята. В результаті Папа Григорій III заснував аналогічний язичницькому католицьке свято All Hallows Even. У цей день християни прославляють всіх святих і мучеників.

Гелловін кельтського походження прийшов в Україну після розпаду Радянського Союзу. Відтоді українці перейняли традицію з інших країн одягатися в моторошні костюми, вирізати головний атрибут цього свята - гарбуз і збирати цукерки серед сусідів.

Сучасна Православна Церква досі засуджує це свято, але з кожним роком в Україні все більше молодих людей, які не проти «перейти на бік зла» на одну ніч.

Але яку сторону вибрати, вирішувати вам. Головне пам'ятати, що Хелловін — це просто свято і можливість повеселитися.

Щасливого Хелловіну!

Моделі для 3D-принтера на Halloween.

У цьому пості ми хочемо представити вашій увазі кілька цікавих моделей, які ви можете надрукувати на принтері до Дня Всіх Святих. Зрозуміло, цей огляд не відображає навіть 0,01% декорацій, елементів костюма, масок та інших страшних штучок, які ви зможете створити на своєму 3D-принтері.

Наближення такого популярного свята – це час, коли кожен виробник, технар або мейкер намагається перевершити тогорічну спробу створити самий страшний, моторошний і самий вражаючий проєкт 3D-друку на Гелловін в історії!

Ми сподіваємося, що цей пост створить настрій і надихне вас на розробку та друк цікавих проєктів для вас, ваших близьких і друзів.

Багато моделей з цього списку розроблені з урахуванням максимального спрощення процесу 3D-друку. З більшістю з них впорається навіть новачок у сфері 3D-друку.

1. Гарбузи для світлодіодних чайних свічок.

Ліхтарі з гарбуза - багатовікова традиція. Ви вирізаєте на гарбузах страшні обличчя, запалюєте в них світло і дивитесь, як в ночі світяться моторошні особи.

З цим дизайном вам не знадобиться різьблений талант. Вам знадобиться тільки 3D-принтер, трохи филамента (бажано оранжевого) і дух Хелловіну.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Ці мініатюрні чарівні принти стануть прекрасною прикрасою на свято.

Зверніть увагу, що цей принт ідеально підходить для світлодіодних чайних свічок, а не для справжніх свічок.

Завантажити модель.

2. Робот Мегапод з гарбузом!

Модель на Halloween на 3D-принтері

Megapod - один з найкрутіших проєктів роботів на Thingiverse з кількох причин:

  1. Поєднує Arduino зі зручним для дітей програмним забезпеченням Scratch.
  2. Є додаткова модель меншого розміру, якщо ви початківець мейкер або дитина.
  3. Розроблений таким чином, щоб діти могли брати участь у побудові. Чудовий освітній і розважальний проєкт.

Почніть створювати його прямо зараз, щоб встигнути підготувати його до Хелловіну.

Дивитися проєкт.

3. Трансформер гарбуз-павук.

Ця гарбуз більше, ніж здається на перший погляд. Дизайн трансформера дійсно симпатичний, і з ним весело грати.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Це одна з найпопулярніших моделей для 3D-друку на Halloween.

Завантажити модель.

4. Літофанія з персонажами з фільмів жахів.

Ця модель – чудова данина поваги деяких класичних персонажів фільмів жахів! MVOLZ77 створив відмінну обертову літофанію, яка однозначно сподобається всім, хто виріс з любов'ю до класичних фільмів жахів.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Цей проєкт дійсно відображає можливості 3D-принтера, а також включає деякі механічні елементи.

Завантажити модель.

5. Котли.

Булькай, пахкай, чахкай, чан!Зварюйсь, трута і дурман!

Варіть зілля? Помістіть його в один з цих класичних котлів! Цей простий дизайн для 3D-друку добре підходить для зберігання цукерок, частувань, ключів або всього, що підходить. Дизайнер Tone001 пропонує на вибір кілька варіантів дизайну котлів.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Завантажити модель.

Бонусний факт: напевно ви дізналися цитату з «Макбет» Шекспіра, наведену вище. Але чи знаєте ви, що Макбет був одним з перших, коли привид з'явився в книзі чи на сцені? Фактично, деякі вважають, що примара в «Макбеті» вплинула на те, як ми думаємо про привидів сьогодні!

6. Анімована ворона.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Ворона дуже розумний птах, але також ворона – це класична погана прикмета, як розбите дзеркало. У багатьох класичних міфологіях ворона є уособленням вбитої або проклятої душі. Страшно, правда?!

На щастя, наша чарівна пташка не така вже й страшна. З допомогою двигуна вона оживає та оглядає кімнату, обертаючи головою вперед і назад.

Завантажити модель.

7. Гарбуз з шестерень.

Неможливо собі уявити список популярних моделей 3D-принтера без хоча б одного виробу, що складається з обертових шестерень.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Цей відмінно спроєктований дизайн дозволить вам роздрукувати гарбуз-шестерню з першого разу. А повертати та крутити в руках цю іграшку ви можете нескінченно.

Завантажити модель.

8. Формочки для печива на Гелловін

Обов'язково використовуйте для цього друку пластик, придатний для харчових продуктів.

Найкраще в будь-якому святі – це їжа.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Одне можна сказати точно – це найсмачніший проєкт в цьому списку! Зробіть своє улюблене печиво і перетворіть його в моторошні форми Хелловіну. Дизайн OogiMe містить формочки для печива у формі павука і летючої миші.

Завантажити модель.

9. Майнкрафт гарбуз.

Це ідеальний проєкт на Гелловін для дітей і фанатів всесвітньо популярної гри Minecraft.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Ці маленькі модельки легко складаються разом, хоча дизайнер scottrlindsey, рекомендує використовувати трохи суперклею, щоб вони не розвалилися. В конструкції передбачені варіанти виготовлення майнкрафт-гарбуза зі світлодіодним підсвічуванням, у вигляді дармовис або просто класичним складанням.

Завантажити модель.

10. Містер Боунз – скелет на шарнірах.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Це зчленований людський скелет, що складається з 16 добре продуманих частин, які з'єднуються разом. Ви можете переміщати голову і кінцівки, щоб розташувати скелет так, як ви хочете. Ця модель відмінно підходить для прикраси стін і меблів, а також в якості настільної іграшки.

Завантажити модель.

11. Монстр Франкенштейна

Голова цього чудовиська Франкенштейна має безліч застосувань. Ви можете використовувати його, щоб налякати дітей, зберігати цукерки або використовувати як горщик для рослин.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Хоча модель закрита знизу, автор пропонує відрізати її в слайсері, щоб модель краще стояла. При друку необхідно використовувати підтримки, щоб правильно зафіксувати всі деталі.

Завантажити модель.

12.Простягнуті руки.

Якби ви увійшли в кімнату з приглушеним світлом і побачили це на стіні або столі, впевнені, що ці руки страшно б вас налякали!

Модель на Halloween на 3D-принтері

Автор розробив чотири різних дизайнів рук. Коли вони прикріплені до поверхні, здається, що вони виходять прямо з неї. Це може бути саме те, що ви шукаєте, щоб вивести свій декор на Гелловін на новий рівень!

Завантажити модель.

13. Могила.

Цю реалістичну могилу в комплекті з мініатюрним ліхтарем можна надрукувати без будь-яких опор. Щоб зібрати всі її частини, знадобиться трохи клею.

Модель на Halloween на 3D-принтері

Для більшого ефекту ви можете помістити всередину труни світлодіодні ліхтарі та змусити його світитися. Це може стати відмінним доповненням до ваших декорацій!

Завантажити модель.

Теги : 3d-друк, Halloween, Stl
Категорія: Друкуємо 3D
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння