Blog navigation

Останні статті

Маски з Гри в Кальмара, надруковані на 3D - принтері.

3038 переглядів

Серіал Netflix «Гра в кальмара» захопив суспільну свідомість і всі куточки Інтернету. Корейська драма розповідає історію групи людей, які мають фінансову заборгованість, які ризикують своїм життям у змаганні на виживання за шанс виграти головний приз, еквівалентний 38 мільйонам доларів США. Завдяки цьому простому, але цікавому сюжету серіал вже підкорив мільйони глядачів по всьому світу, ставши найпопулярнішим серіалом в більш ніж 90 країнах менш ніж за місяць з моменту його виходу на стримінговому сервісі. Передбачувано, маски серіалу «Гра в кальмара» стали дуже популярним предметом костюма тому природно, спільнота творців 3D-друку по всьому світу взялася за їх моделювання.

Що б ви не думали про суперпопулярну нову корейську драму Netflix «Гра в кальмара», одне можна сказати напевно... в цей Гелловін, швидше за все, багато людей будуть вбиратися в стильні костюми та використовувати реквізити серіалу, будь то в Південній Кореї або за її межами.

Один з факторів, який значною мірою впливає на те, що цей Гелловін буде присвячений «Грі в кальмара», — це наявність та доступність моделей масок та реквізитів костюмів на різних сайтах в Інтернеті.

Використання 3D-друку для підготовки до Гелловіну не є чимось новим в товаристві мейкерів. Оскільки 31 жовтня швидко наближається, ви можете очікувати побачити всю гаму масок з серіалу в ніч на Гелловін, почасти завдяки 3D-друку. 

Хоча серіал був випущений всього кілька тижнів тому, творці та розробники 3D-моделей старанно працювали над відтворенням миттєво впізнаваних масок-шоу і багато які з них доступні на сайтах з STL-моделями.

Хоча немає ніяких підтверджень від Netflix або від директора по костюмах, цілком ймовірно, що маски в серіалі спочатку були надруковані на 3D-принтері.

На просторах інтернету поширені не тільки маски з серіалу. Ви без праці зможете знайти гігантську смертоносну ляльку, мініатюри солдатів, а також незліченну безліч формочок для вирізання символів. Всі ці моделі доступні для безкоштовного звантаження та більшість з них адаптовані для простого друку на 3D-принтері.

Отже, нумо ознайоммося з основними масками-шоу і поглянемо на деякі приклади від мейкерів, які їх створили.

Розпорядник / Фронтмен.

Спільнота 3D-друку швидко звернула увагу на дизайн маски розпорядника, багато в чому завдяки її простої геометрії та вродженої здатності до 3D-друку, що робить її придатною навіть для самого бюджетного принтера і филамента. Їх демонструють на Reddit вже кілька тижнів і вони, ймовірно, стануть популярним вибором для Хелловіну в цьому році.

Маска фронтмена з Гри в кальмара на 3D-принтері

Ви можете завантажити цю модель на thingiverse.

Менеджери, Солдати, Робітники.

Робітників у «Грі в кальмара» можна дізнатися за їх рожевими комбінезонами та трьом з чотирьох значків контролерів Playstation, видрукуваних на лицьовій стороні їхніх чорних сітчастих масок.

Насправді якщо вам цікаво, значки взагалі не пов'язані з Sony і фактично становлять компоненти корейського Хангилю, на якому написана корейська назва гри в кальмарів (Оджингео Гейм).

Маски менеджерів, солдатів, робітників з Гри в кальмара на 3D-принтері

Ці маски зроблені з сітчастого матеріалу, сформованого у вигляді купола, який закриває обличчя. Маски складаються навпіл і прикрашені або кругом або квадратом, або трикутником спереду, щоб позначити положення власника в ієрархії.

Маски з колом носять робітники, що мають найнижчий ранг, маски з трикутником носять солдати, а маски з квадратом носять менеджери.

Маски фізично однакові та розрізняються лише символом.

Маски часто з'являються протягом всієї серії й в досить великій кількості в порівнянні з масками Фронтмена або VIP, тому виникає питання, чи були вони надруковані на 3D-принтері або виготовлені традиційними методами (лазерна різка/обробка металу) ....

У будь-якому випадку, якщо ви не плануєте створити армію солдатів на Гелловін, ви легко зможете видрукувати будь-яку з цих масок на вашому власному настільному 3D-принтері.

Якщо ви ще не є щасливим володарем 3D-принтера, але є шанувальником серіалу «Гра в кальмара», у вас теж є шанс отримати таку маску. Виберіть ранг, який вам до душі, і замовте 3D-друк в нашій студії.

Модель також представлена на сайті thingiverse.

VIP-персони.

Найхитромудріші маски в серіалі належать VIP-персонам. Вони сформовані у вигляді морд тварин.

Маски вкриті якимось золотим покриттям, а маска головної VIP-персони переливається веселкою, як шматок вісмуту. 

Маска VIP з Гри в кальмара на 3D-принтері

На жаль, поки якісних моделей VIP масок в безплатному доступі немає, з усім тим мейкери виробляють їх по всьому світу, і ви можете купити відмінну модель за доступною ціною від 3 до 35$.

Для друку цих масок цілком підійде FDM 3D-принтер, а для додання їм реалістичного вигляду ви можете нанести ґрунтовку і золотисту фарбу.

Висновок.

На закінчення ми хочемо зазначити, що всі реквізити для масок в серіалі абсолютно ідеально підходять для 3D-друку і творці, ймовірно, використовували 3D-друк в реальній постановці шоу.

Звичайно, у нас немає ніяких підтверджень цього, але геометрія масок (особливо VIP) потребує досить багато часу, щоб створити їх традиційним методом. Тому ми ризикнемо припустити, що 3D-друк швидше за все брав участь у постановці цього серіалу.

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння