Blog navigation

Останні статті

  • Історія 3D друку
    Історія 3D друку

    3D-друк не такий новий, як ви думаєте! У 2009 році, коли закінчився термін дії патенту на технологію FDM, тема тривимірної друку здобула неймовірну популярність, завдяки чому всі вирішили, що це нова технологія. Насправді ранні корені виникнення 3D друку можна виявити ще в середині 19 століття. Заінтриговані? Ось коротка хронологія історії 3D-друку з 19 століття по сьогоднішній день, від перших машин до великих надій і багатьох додатків, які зараз процвітають

  • OLO 3D принтер – перетворіть ваш смартфон в 3D-принтер
    OLO 3D принтер – перетворіть ваш смартфон в 3D-принтер

    OLO 3D змінив правила гри в світі 3D друку. Перетворіть ваш смартфон в 3D-принтер? Звучить як наукова фантастика, але OLO 3D випустила цю технологію за допомогою кампанії на Kickstarter. Вже протягом 24 годин з моменту запуску вони досягли своєї мети, а також залучили понад $250,000 всього за 29 днів.

  • Огляд слайсера Cura (частина 2)
    Огляд слайсера Cura (частина 2)

    Розширені можливості Cura дозволяють аналізувати фактичний шлях переміщення сопла 3D принтера під час друку ще до того, як ви відправите свою модель на друк. Крім того, ви можете переглянути кожен шар від першого до останнього, поступово спостерігаючи за віртуальним процесом друку, який нам пропонує програмне забезпечення Cura.

  • Огляд слайсера Cura (частина 1)
    Огляд слайсера Cura (частина 1)

    Cura є програмним забезпеченням, яке використовується для нарізування на шари моделей для подальшого друку на 3D принтері. Програмне забезпечення, що використовується при 3д друку не менш важливо, ніж тип 3D принтера або марка пластика, які використовуються.

  • Італійський бренд XYZbag створює унікальні сумки за допомогою 3D друку
    Італійський бренд XYZbag створює унікальні сумки за допомогою 3D друку

    У світі моди люди прагнуть до індивідуальності і висловлюють себе за допомогою одягу та аксесуарів. Однак досягти ексклюзивності часто буває складно або дорого, так як більшість предметів у всьому світі створюються за допомогою масового виробництва. Але, на щастя, завдяки гнучкості налаштувань, які забезпечуються технологією 3D друку, дизайнери знайшли спосіб забезпечити ентузіастів моди можливістю виразити себе унікальним чином, створюючи на замовлення персоналізовану продукцію для своїх...

  • 3D ручка - ідеальний подарунок!
    3D ручка - ідеальний подарунок!

    Потрібна ідея для подарунка? Вибирайте 3D ручку. Якщо ви замислюєтеся про ідеальний подарунок - читайте далі про деякі причини, чому ви повинні придбати 3D ручку.

  • Як малювати 3D ручкою?
    Як малювати 3D ручкою?

    Підключіть 3D ручку і дайте їй кілька секунд для розігріву. Вставте нитку ABS або PLA пластику в отвір подачі пластику. Встановіть швидкість, використовуючи регулятор, і дочекайтеся витікання пластика через наконечник екструдера.

  • Як вибрати заповнення для 3D друку
    Як вибрати заповнення для 3D друку

    Напевно у своєму програмному забезпеченні для 3D друку ви бачили кілька варіантів заповнення деталей, і можливо задавалися питанням про те, яким чином те або інше заповнення вплине на кінцевий результат вашого виробу.

  • Як вибрати 3D принтер і технологію 3D друку
    Як вибрати 3D принтер і технологію 3D друку

    3D друк або адитивне виробництво. Цей термін точно описує, як працює ця технологія для створення об'єктів. Адитивне виробництво включає в себе послідовне додавання тонких шарів від 16 до 180 мкм або більше.

  • Надрукована на 3D принтері підставка для зап'ясть для миші Rat1 від Mad Catz
    Надрукована на 3D принтері підставка для зап'ясть для миші Rat1 від Mad Catz

    Коли справа доходить до конкурентної або високопродуктивної гри, геймерам необхідно більше, ніж середньостатистична миша. Спеціально розроблені комп'ютерні миші, які мають малу вагу, симетричність і високу точність натискань, можуть мати величезне ключове значення для більшості геймерів.

  • Перший у світі автомобіль, надрукований на 3D принтері, коштує $53,000
    Перший у світі автомобіль, надрукований на 3D принтері, коштує $53,000

    Local Motors-найвідоміший у світі творець 3D-надрукованих авто, оголосив на цьому тижні, що планує запропонувати попередні продажу своєї серії 3D-надрукованих авто навесні 2016 року. Він оцінює вартість LM3D серії в $53000.

  • INKREDIBLE - найбільш економічно ефективний настільний 3D біопринтер.
    INKREDIBLE - найбільш економічно ефективний настільний 3D біопринтер.

    Всього один місяць у продажу, INKREDIBLE 3D біопринтер вже створив свою історію успіху. При роздрібній ціні всього $ 4999, цей біопринтер є найбільш економічно ефективним 3D принтером в своєму класі.

Showing 109 to 120 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння