Blog navigation

Останні статті

Цікавий подарунок дитині на Новий 2023 рік

2960 переглядів

Щороку мільйони люблячих батьків клопочуть собі голову (мозок), чим би здивувати своїх малюків, для яких головне свято просто має бути наповнене чаклунством. Іграшки, комп'ютерні ігри, солодощі – все це, звичайно, мило та важливо. Але магії таких подарунків вистачає хвилин на 15. Після чого маленький член сімейства геть-чисто про них забуває.

Ідея для подарунка на Новий рік – 3D-ручка.

Хочете продовжити цю його чи її радість від найчарівнішого дня на рік на день, тиждень, а може навіть роки? Це насправді можливо – багаторазово перевірено.

Подаруйте своїй дитині не просту іграшку, а цілий всесвіт фантазій, яким вона зможе надавати форми та кольору. 3D-ручка – простий пристрій за більш ніж привабливою ціною – переверне світ вашого маленького художника, адже з нею можна майже все:

  • прикрашати кімнату;
  • писати об'ємні картини;
  • малювати прямо в повітрі, створюючи смішні фігурки або чудові казкові образи;
  • робити біжутерію;
  • самому виготовляти для себе іграшки;
  • наповнювати обсягом фантазійних героїв або навіть персонажів із популярних комп'ютерних ігор;
  • створювати моделі для школи;
  • декорувати всілякі аксесуари – від наручного годинника, нічника або будильника до чохла смартфона або калькулятора.

Список можна продовжувати нескінченно. Почитайте статтю «Лайфхаки для малювання 3D-ручкою», щоб допомогти творцю-початківцю освоїтися з незвичайним подарунком.

Це сподобається батькам

Від 3D-ручки, між іншим, будуть у захваті не тільки юні отримувачі цікавого технологічного презенту. Батькам він також сподобається. І не тільки як іграшка для спільного проведення часу з молодшими членами сімейства.

Важливо. Секрет 3D-ручки ще й у тому, що займатися з нею і весело, і корисно здоров'ю.

Такого ефекту точно більше нічим не досягти:

  • дитина, нарешті, встане з-за комп'ютера і на якийсь час забуде про ігри, за якими просиджувала годинами;
  • робота з пристроєм відмінно розвиває дрібну моторику рук (а це тренує пальці, активізує ментальну діяльність, сприяє прокачуванню когнітивних здібностей);
  • 3D-друк – той рідкісний випадок, коли монотонна робота приносить масу задоволення, а заодно сприяє зняттю стресу та тривожності;
  • створюючи справжні шедеври своїми руками (речі, до яких можна доторкнутися, покрутити, оглянути), людина не тільки отримує естетичне задоволення, а й підвищує власну самооцінку;
  • нарешті, робота над створенням предметів, які дитина сама спочатку представляє, потім малює, а потім – робить живими, – сприяє розвитку образного мислення (шлях до ефективного самоаналізу та вміння в майбутньому дивитися на будь-які ситуації під різними кутами).

3D-ручка - чудовий подарунок на Новий рік

Ідеальний баланс ціни та якості

Новорічний стіл, подарунки друзям та знайомим, приємні маленькі сюрпризи членам сім'ї, ялинка, прикраси – витрат напередодні свята очікується чимало. З 3D-ручкою ви не тільки отримаєте чудовий подарунок, але й заощадите. Тому що коштує технологія зовсім небагато – ціна стартує із 650 гривень. Тільки не відкладайте покупку: напередодні свят доставляння може зайняти не 1–2 дні, а трохи більше.

Втім, ми завжди відправляємо свій товар у день замовлення та працюємо лише з перевіреними транспортними компаніями. Так що в будь-якому місті України ви не знаходилися, ваш незвичайний подарунок обов'язково прибуде вчасно.

П'ять причин подарувати 3D-ручку на Новий 2023

3D-ручка – це технологія нового часу, яка з'явилася відносно недавно, але вже встигла перевернути світ для багатьох сімей. З нею весело займатись разом творчістю. При цьому вона чудово відволікає дитину, коли, наприклад, батькам потрібно відпочити.

А ще вона яскрава, гарна. І виконана цілком у дусі часу (інформативний LCD або LED-дисплей, налаштування, безперервна подача пластику без затискань кнопки, станція бездротової зарядки).

Дитина отримує новий цікавий гаджет, а ви – її врятований зір, тому що працювати з 3D-ручкою можна без комп'ютера та будь-яких допоміжних технічних засобів. Потрібний лише сам пристрій, пластик, з яким він сумісний (ABS, PCL, PLA і т. д.) і сам юний творець.

Почитайте, Чим відрізняються матеріали для 3D-ручки, щоб відразу замовити набір відповідних пластиків усіх кольорів веселки.

А це безпечно?

У нас в інтернет-магазині можна придбати не лише ручку, а й комплект різнокольорових витратних матеріалів для роботи з нею за чудовою ціною. Вибирайте готовий набір для об'ємного малювання – і Новий рік для вашого чада точно стане незабутнім. У каталозі 3D4U ви знайдете лише оригінальну продукцію відомого бренду.

Це важливо, тому що підробки популярних моделей MyRiwell показали себе як небезпечні пристрої. В кращому випадку вони перегорають через кілька днів після першого пуску. А у гіршому – можуть навіть вибухнути в руках користувача.

З оригіналами такого не буває. Ми дбаємо про безпеку своїх великих та маленьких користувачів, тому завжди перевіряємо пристрої як на справжність, так і на справність перед відправкою.

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння