Blog navigation

Останні статті

Команда 3D4U взяла участь у виставці 3D Print Conference Kiev

3424 переглядів

16 вересня в Києві відбулася одна з наймасштабніших подій у сфері 3D-друку — Виставка-конференція передових технологій 3D-друку та сканування — 3D Print Conference Kiev.

У виставці взяли участь багато компаній, яким небайдужі перспективи розвитку 3D-друку та 3D-сканування в Україні.

Український рок-гурт Fontaliza вперше в Україні зіграв на 3D-друкованій гітарі. У рамках співпраці з Благодійним фондом розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «AІK» захід безкоштовно відвідали люди з обмеженими можливостями. Проводилися різноманітні розіграші для відвідувачів, починаючи від мотоцикла, надрукованого на 3D-принтері, й закінчуючи 3D-ручками та навіть 3D-принтером!

Інтернет-магазин і студія 3D-друку 3D4U теж не залишилися осторонь і представили свої вироби на виставці. Найбільший інтерес серед наших експонатів викликала продукція, створена нашими найталановитішими співробітниками за допомогою 3D-ручки.

Роботи 3D-ручкою

Роботи 3D-ручкою компанії 3D4U

Роботи 3D-ручкою. 3D pen

Не залишилися без уваги також вироби, надруковані на 3D-принтері. На замовлення компанії Verbatim, офіційним дистриб'ютором якої є компанія 3D4U, було надруковано скелет динозавра T-REX. Динозавр складається з 79 частин, загальна довжина динозавра становить близько 60 см. Наші партнери ГО «Pixelated Realities» надали нам 3D-модель символу Одеси Дюка де Рішельє, яку ми роздрукували та також представили на виставці.

Відеоогляд виставки

Компанія Top-Device випустила оглядовий ролик про виставку, з 0:00 по 0:54 цього відео представлено стенд 3D4U

Загалом захід пройшов у динамічному режимі, було величезна кількість цікавих людей, як серед експонентів, так і серед відвідувачів. Ця подія підкреслила зростаючий інтерес до застосування 3D-друку в різних сферах і показала потенціал розвитку цієї технології в Україні.

Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння