Blog navigation

Останні статті

Опубліковано в:"2015"

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина п'ята. Матеріал.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина п'ята. Матеріал.

    Матеріали для 3D друку пройшли довгий шлях з перших днів в технології. В даний час існує величезний вибір матеріалів, які поставляються в різних станах (порошок, нитки, гранули, смола тощо).

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина четверта. Технологія.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина четверта. Технологія.

    Технології 3Д друку. Стереолітографія (SLA), технологія цифрової обробки світла (DLP), селективного лазерного спікання (SLS), моделювання методом наплавлення (FDM), то 3DP по, в'яжучий, струменевий, струменевий матеріал, СДЛ (селективне осадження ламінат), ЕЛП (електронно-променевої плавки)

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина третя. Процес.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина третя. Процес.

    Відправною точкою для будь-якого процесу 3D друку є цифрові 3D моделі, які можуть бути створені за допомогою різних комп'ютерних програм 3D моделювання. У промисловості це 3D-система автоматизованого проектування (САПР), для споживачів є більш прості і доступні програми, а також можливість 3D сканування.

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина друга. Хронологія.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина друга. Хронологія.

    Найбільш ранні технології сучасного 3D друку вперше почали з'являтися в кінці 1980-х років, у цей час вони називалися технології швидкого прототипування (ШП) – RapydPrototype (RP). Це пояснюється тим, що процеси спочатку задумувалися як швидкий і економічно ефективний спосіб створення прототипів для розробки продукції в промисловості.

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина перша. Основи.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина перша. Основи.

    Якщо ви новачок в технології 3D-друку або просто хочете закрити кілька прогалин у знаннях, то ми сподіваємося, що тут ви знайдете цікаву для вас інформацію. В даний час більшість з нас чула на якомусь рівні про потенціал 3D друку. В даному посібнику ми пропонуємо вам поглянути на історію та реалії 3D друку – технології, процеси, матеріали, застосування, а також подальші тенденції розвитку.

  • Електронний гігант Хама створює комп'ютерні миші та інноваційні аксесуари за допомогою 3D-друку
    Електронний гігант Хама створює комп'ютерні миші та інноваційні аксесуари за допомогою 3D-друку

    Серед інших продуктів, для створення прототипів яких компанія використовує 3D принтер X400, можна виділити створення прототипів комп'ютерних мишок. За допомогою 3D-друкованих деталей проектна група може протестувати ергономічний дизайн всього за кілька годин. Зрештою, те, що вранці існувало тільки у вигляді креслення, може стати кінцевим готовим продуктом вже до вечора, завдяки технологіям 3D друку.

  • ABS - пластик для 3D друку. Опис і порівняння
    ABS - пластик для 3D друку. Опис і порівняння

    Швидше за все ви знайомі з ABS пластиком, так як це найбільш популярна пластмаса. Сьогодні ви можете знайти його скрізь. ABS пластик використовують для виготовлення велосипедних шоломів, конструктора LEGO, трубопровідних систем, музичних інструментів, столярних виробів, побутової техніки, клавіатури, іграшок, каноє, виробів медичної техніки і навіть телевізорів з плоским екраном і моніторів. ABS-пластик є одним з найпопулярніших в світі матеріалів для 3D друку, тому що він досить міцний, і їм...

  • Пластик PLA. Хімічні та фізичні характеристики
    Пластик PLA. Хімічні та фізичні характеристики

    Полімолочна кислота або полілактид (PLA) являє собою біологічний біосумісний термопластичний аліфатичний полімер, який виробляється з відновлюваних ресурсів шляхом ферментації, завдяки чому є хорошою альтернативою традиційним пластмасам з хімікатів нафти, таким як поліетилен, поліпропілен і полістирол. У США і Канаді в якості вихідної сировини використовують кукурудзяний крохмаль, коріння тапіока і крохмаль використовують головним чином в Азії, в інших країнах світу застосовують цукровий...

  • Пластик ABS-хімічні та фізичні характеристики
    Пластик ABS-хімічні та фізичні характеристики

    Акрилонітрил-бутадієн-стирол або ABS (АБС) являє собою термопластичний ударостійкий полімер. Найбільш важливими механічними властивостями ABS можна назвати підвищену міцність і еластичність. Дві основні сфери застосування ABS – це лиття під тиском і екструзії. За рахунок своїх характеристик ABS може застосовуватися при виробництві музичних інструментів (блокфлейт, пластикових кларнетів, корпусів гітари, медіаторів...), сантехнічних труб і перегородок, компонентів для обробки автомобілів і...

Showing 13 to 21 of 21 (2 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння