Blog navigation

Останні статті

Опубліковано в:"2019"

  • Чому в 3D-друку так мало жінок, і чи можна це змінити?
    Чому в 3D-друку так мало жінок, і чи можна це змінити?

    3D-друк - це інноваційний, швидко зростаючий ринок, який, за прогнозами, буде рости в геометричній прогресії в найближчі 10 років. Однак в цій галузі в основному домінують чоловіки, і лише близько 13% співробітників складають жінки. Чому 3D-друк є такий індустрією, в якій домінують чоловіки, і як можна залучити більше жінок до аддитивному виробництва?

  • ТОП-10 подарунків на 8 березня на 3D-принтері
    ТОП-10 подарунків на 8 березня на 3D-принтері

    Побалуйте своїх жінок в Міжнародний Жіночий День подарунками, створеними на 3D-принтері. Додайте технологічний прогрес до романтичного свята

  • Які сувеніри можна виготовити за допомогою 3D-принтера?
    Які сувеніри можна виготовити за допомогою 3D-принтера?

    Друк на 3D-принтерах надає сучасним підприємцям і звичайним володарем таких пристроїв практично безмежні можливості. Нерідко за допомогою 3D принтера виготовляють різні сувеніри.

  • Основні методи 3D-друку
    Основні методи 3D-друку

    3D-друк зараз дуже популярний. Він дозволяє пошарово створювати вироби, навіть дуже складних форм в домашніх умовах. Які ж методи друку за допомогою такого обладнання існують?

  • Як вибрати 3D-принтер для дому та бізнесу?
    Як вибрати 3D-принтер для дому та бізнесу?

    Багато людей зараз замислюються про покупку 3D-принтера для дому або для бізнесу. У цьому немає нічого дивного, адже дане обладнання дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські фантазії. Але на що потрібно звертати увагу перед покупкою?

  • Що таке 3D-ручка і як вона працює?
    Що таке 3D-ручка і як вона працює?

    Сьогодні 3D-ручка являє собою інструмент для творчості, в тому числі для виготовлення дрібних побутових виробів. Однак спочатку її розробляли для корекції фігур, які друкують 3Д-Принтери, шляхом згладжування дрібних дефектів або нарощування відсутніх виступів.

  • Сфери застосування 3D-принтерів
    Сфери застосування 3D-принтерів

    Новітні технології змінюють людське життя до невпізнання, дають друге дихання буденним професіzv і виробництвам. Одним з найбільших проривів в науці стала поява 3D-друку. Якщо 10 років тому 3д-принтер здавався чимось фантастичним, то зараз це пристрій семимильними кроками входить у різні сфери діяльності і вкорінюється в них

Showing 37 to 43 of 43 (4 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння