Blog navigation

Останні статті

Популярні статті

  • Що таке 3D-ручка і як вона працює?
    Що таке 3D-ручка і як вона працює?

    Сьогодні 3D-ручка являє собою інструмент для творчості, в тому числі для виготовлення дрібних побутових виробів. Однак спочатку її розробляли для корекції фігур, які друкують 3Д-Принтери, шляхом згладжування дрібних дефектів або нарощування відсутніх виступів.

  • Зміщення осі X на Ender 3. Як виправити?
    Зміщення осі X на Ender 3. Як виправити?

    Зміщення, перекіс, вигин та провисання осі X Ender-3. Як розв'язати проблему? Поради щодо налаштування геометричних та механічних параметрів 3D-принтера.

  • Як відкалібрувати кроки екструдера (E-steps)?
    Як відкалібрувати кроки екструдера (E-steps)?

    Однією з недооцінених завдань є калібрування кроків екструдера. У цьому посібнику ми пройдемо всі ці пункти та послідовно розповімо, що потрібно робити кожному етапі.

  • Наскільки вистачить 1 кг пластику для 3D-принтера?
    Наскільки вистачить 1 кг пластику для 3D-принтера?

    У цій статті відповідаємо на популярне питання про витрату філамента, а також рекомендуємо, як заощадити пластик для 3D-друку.

  • Як вибрати заповнення для 3D друку
    Як вибрати заповнення для 3D друку

    Напевно у своєму програмному забезпеченні для 3D друку ви бачили кілька варіантів заповнення деталей, і можливо задавалися питанням про те, яким чином те або інше заповнення вплине на кінцевий результат вашого виробу.

  • ABS+: Правда чи вигадка?
    ABS+: Правда чи вигадка?

    Головною метою створення пластика АБС+ є пошук розв'язання проблеми відшарування і згортання звичайного АБС, зберігаючи в той же час його головні переваги у друку. Нижче ми розглянемо, чи дійсно ця оновлена версія пластику справляється з поставленими завданнями, і варто купити ABS+ замість звичайного ABS.

  • Які сувеніри можна виготовити за допомогою 3D-принтера?
    Які сувеніри можна виготовити за допомогою 3D-принтера?

    Друк на 3D-принтерах надає сучасним підприємцям і звичайним володарем таких пристроїв практично безмежні можливості. Нерідко за допомогою 3D принтера виготовляють різні сувеніри.

  • Fusion 360-короткий посібник з експорту STL файлів
    Fusion 360-короткий посібник з експорту STL файлів

    Існує кілька способів експортувати 3D-проекти у вигляді файлів STL-сітки в Fusion 360. Ці методи залежать від того, чи хочете ви експортувати окремі компоненти або тіла, всю модель або кілька тіл одночасно.

  • ТОП-10 подарунків на 8 березня на 3D-принтері
    ТОП-10 подарунків на 8 березня на 3D-принтері

    Побалуйте своїх жінок в Міжнародний Жіночий День подарунками, створеними на 3D-принтері. Додайте технологічний прогрес до романтичного свята

  • Пластик ABS-хімічні та фізичні характеристики
    Пластик ABS-хімічні та фізичні характеристики

    Акрилонітрил-бутадієн-стирол або ABS (АБС) являє собою термопластичний ударостійкий полімер. Найбільш важливими механічними властивостями ABS можна назвати підвищену міцність і еластичність. Дві основні сфери застосування ABS – це лиття під тиском і екструзії. За рахунок своїх характеристик ABS може застосовуватися при виробництві музичних інструментів (блокфлейт, пластикових кларнетів, корпусів гітари, медіаторів...), сантехнічних труб і перегородок, компонентів для обробки автомобілів і...

  • Найдивовижніші речі, створені на 3D-принтері
    Найдивовижніші речі, створені на 3D-принтері

    Самі незвичайні речі, які були створені за допомогою 3Д-принтера. Які напрямки 3д-друку вважаються найбільш перспективними?

  • Різновиди пластиків для 3D-друку
    Різновиди пластиків для 3D-друку

    Різновиди пластиків, що застосовуються в 3D друку , їх характерні особливості, відмінність у властивостях і способах використання

Showing 25 to 36 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння