Blog navigation

Останні статті

Популярні статті

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина третя. Процес.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина третя. Процес.

    Відправною точкою для будь-якого процесу 3D друку є цифрові 3D моделі, які можуть бути створені за допомогою різних комп'ютерних програм 3D моделювання. У промисловості це 3D-система автоматизованого проектування (САПР), для споживачів є більш прості і доступні програми, а також можливість 3D сканування.

  • Електронний гігант Хама створює комп'ютерні миші та інноваційні аксесуари за допомогою 3D-друку
    Електронний гігант Хама створює комп'ютерні миші та інноваційні аксесуари за допомогою 3D-друку

    Серед інших продуктів, для створення прототипів яких компанія використовує 3D принтер X400, можна виділити створення прототипів комп'ютерних мишок. За допомогою 3D-друкованих деталей проектна група може протестувати ергономічний дизайн всього за кілька годин. Зрештою, те, що вранці існувало тільки у вигляді креслення, може стати кінцевим готовим продуктом вже до вечора, завдяки технологіям 3D друку.

  • Перша у світі спроба 3D друку нано-матеріалами для створення легковагих об'єктів
    Перша у світі спроба 3D друку нано-матеріалами для створення легковагих об'єктів

    Перша у світі спроба 3D друку нано-матеріалами для створення легковагих об'єктів. Дослідники з Ліверморської Національної лабораторії (LLNL) підписали угоду про стратегічне партнерство з Autodesk, американською багатонаціональною корпорацією програмного забезпечення, з метою дослідження декількох методів 3D друку сучасними матеріалами. LLNL і Autodesk налаштовані на спільну роботу для вивчення мікроструктур і 3D друку складними матеріалами.

  • Ів Бехар виготовив предмети домашнього вжитку з перероблених відходів з допомогою 3D друку.
    Ів Бехар виготовив предмети домашнього вжитку з перероблених відходів з допомогою 3D друку.

    Тирсу змішують з натуральним деревним соком, який виконує сполучну функцію, і з допомогою 3D-принтера перетворюють в складну закручену геометрію ексклюзивних і натуральних товарів для дому.

  • Надрукована на 3D принтері підставка для зап'ясть для миші Rat1 від Mad Catz
    Надрукована на 3D принтері підставка для зап'ясть для миші Rat1 від Mad Catz

    Коли справа доходить до конкурентної або високопродуктивної гри, геймерам необхідно більше, ніж середньостатистична миша. Спеціально розроблені комп'ютерні миші, які мають малу вагу, симетричність і високу точність натискань, можуть мати величезне ключове значення для більшості геймерів.

  • Google надрукував ноги для свого людиноподібного робота Атласу на 3D принтері
    Google надрукував ноги для свого людиноподібного робота Атласу на 3D принтері

    Одним з незвичайних аспектів робота Атласу є його ноги, надруковані на 3D принтері. Більшість деталей робота були модернізовані для імітації частин людського тіла. Однак такі поліпшення потребують неймовірної кількості деталей, які надзвичайно трудомісткі і дорогі при використанні традиційних методів виробництва.

  • ASA чи ABS: який пластик підходить для ваших потреб 3D-друку?
    ASA чи ABS: який пластик підходить для ваших потреб 3D-друку?

    ASA та ABS — два популярні та схожі філаменти для 3D-друку, але який з них підходить саме вам? У цій статті порівнюються фізичні властивості, параметри друку, фактори довкілля та багато іншого, щоб допомогти вам прийняти обґрунтоване рішення.

  • Токіо 2020. Медалі та подіуми, надруковані на 3D-принтері
    Токіо 2020. Медалі та подіуми, надруковані на 3D-принтері

    Кожен з 98 подіумів для олімпіади в Токіо 2020 був створений з використанням технології 3D-друку. Олімпійські медалі для олімпійців були виготовлені з 78 985 тонн перероблених електронних пристроїв за допомогою технології 3D-друку.

  • Devil Design: виробник високоякісного пластику для 3D-друку.
    Devil Design: виробник високоякісного пластику для 3D-друку.

    Devil Design - один з провідних виробників високоякісного філамента для 3D-друку. У цій статті ми розповімо про їх пропозиції щодо філаменту, якість, стійкість та відгуки клієнтів.

  • Переваги 3D-друку для розробки продуктів
    Переваги 3D-друку для розробки продуктів

    Дізнайтеся про переваги 3D-друку для розробки продуктів і як вона може підвищити ефективність та інновації вашого бізнесу.

  • Освіжіть свій стиль: створюйте унікальні сережки, браслети та аксесуари для волосся за допомогою 3D-друку
    Освіжіть свій стиль: створюйте унікальні сережки, браслети та аксесуари для волосся за допомогою 3D-друку

    Дізнайтеся, як створювати унікальні та персоналізовані сережки, браслети та аксесуари для волосся за допомогою технології 3D-друку. Наш гід проведе вас через весь процес, від проєктування ваших аксесуарів до їх оздоблення та складання. Додайте яскравих фарб у свій весняний гардероб за допомогою виготовлених на замовлення аксесуарів, надрукованих на 3D-принтері, які обов'язково привернуть увагу.

  • Жінки та 3D-друк: руйнуючи стереотипи та творячи майбутнє.
    Жінки та 3D-друк: руйнуючи стереотипи та творячи майбутнє.

    У цьому пості ми відзначаємо роль жінок в індустрії 3D-друку, їх успіхи та внесок, а також розглядаємо можливості для самореалізації та створення унікальних продуктів та проєктів, пов'язаних із сім'єю та суспільством.

Showing 121 to 132 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння