Blog navigation

Останні статті

Популярні статті

  • Що можна виготовити за допомогою 3D-принтера?
    Що можна виготовити за допомогою 3D-принтера?

    Що може бути виконано за допомогою 3D принтера, в яких сферах людської діяльності можуть бути застосовані продукти тривимірної друку

  • Fusion360 проти AutoCAD - що краще для 3D-друку?
    Fusion360 проти AutoCAD - що краще для 3D-друку?

    Немає сумнівів у тому, що 3D-принтери можуть робити багато відмінних речей. Але щоб отримати від них максимум, знадобиться хороша програма САПР для створення власних 3D-моделей. Два найпопулярніших варіанти - Fusion360 і AutoCAD.

  • Динара Касько створює торти за допомогою 3D друку
    Динара Касько створює торти за допомогою 3D друку

    Український кондитер-архітектор використовує 3D друк для формування неймовірних кондитерських виробів, створених із застосуванням математичних та архітектурних принципів. Дінара закінчила Харківський університет будівництва та архітектури, пропрацювала в архітектурній компанії. Але після виходу в декретну відпустку-перемогла любов до солодкого. Вона і перетворила архітектора на всесвітньо відомого кондитера.

  • Огляд 3D-принтера Creality Ender-3
    Огляд 3D-принтера Creality Ender-3

    На ринку представлена виняткова кількість наборів для складання 3D-принтерів за низькою ціною, але далеко не всі з них варті вашої уваги. У цій статті ми розглянемо основні плюси та мінуси самого популярного принтера у світі й винесемо рішення про його купівлю.

  • 3D-друк FDM. Пояснення простими словами.
    3D-друк FDM. Пояснення простими словами.

    Моделювання методом пошарового наплавлення — один із найпопулярніших процесів 3D-друку. Давайте докладно познайомимось із цією технологією.

  • Лайфхаки для малювання 3D-ручкою
    Лайфхаки для малювання 3D-ручкою

    Цікавим варіантом творчого хобі є малювання 3D-ручкою. Лайфхаки, які допоможуть новачкам швидко освоїти майстерність створення об'ємних фігурок з використанням інноваційного гаджета, представлені нижче.

  • Огляд 3D-принтера Creality Ender 3 V2
    Огляд 3D-принтера Creality Ender 3 V2

    Ender 3 V2 має кращий вигляд, ніж Ender 3, і, безумовно, коштує дорожче, але коштує він своєї ціни або вам слід дотримуватися оригіналу? У сьогоднішньому огляді ми розглянемо оновлення і загальну продуктивність Ender 3 V2, щоб визначити, чи є це вартим оновленням популярного Ender 3.

  • Ender 3 Pro vs Ender 5 Pro: Відмінності
    Ender 3 Pro vs Ender 5 Pro: Відмінності

    Creality Ender 3 Pro або Ender 5 Pro? Який 3D-принтер купити? Обидва принтери функціональні та доступні за ціною, але в чому різниця? Зробіть правильний вибір з допомогою нашого огляду.

  • 14 романтичних подарунків на день Святого Валентина 3D-ручкою.
    14 романтичних подарунків на день Святого Валентина 3D-ручкою.

    14 прикладів та 1000 ідей. 3D-ручка – це універсальний інструмент, який дозволяє вам творити без жодних обмежень. Дізнайтеся, що можна створити 3D-ручкою до дня всіх закоханих.

  • 3D ручка - ідеальний подарунок!
    3D ручка - ідеальний подарунок!

    Потрібна ідея для подарунка? Вибирайте 3D ручку. Якщо ви замислюєтеся про ідеальний подарунок - читайте далі про деякі причини, чому ви повинні придбати 3D ручку.

  • 3D-друк. Типи пластиків. 2016-2019 рр.
    3D-друк. Типи пластиків. 2016-2019 рр.

    На цьому тижні ми склали статистику використання пластику для 3D-друку на підставі даних нашої компанії. Для аналізу ми взяли дані з 1-го півріччя 2016 року по березень 2019 року.

  • Як працює 3D-принтер
    Як працює 3D-принтер

    Тривимірний друк знайшов широке застосування в різних сферах діяльності. Він дозволяє створювати макети, деталі, сувенірну продукцію в короткі терміни. Сучасні 3D-принтери - компактні пристрої, які можна розмістити на виробництві, в офісі і навіть вдома. Також можна скористатися нашими послугами друку 3Д-моделей на замовлення. Процес створення об'ємних моделей відрізняється цікавими особливостями.

Showing 49 to 60 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння