Blog navigation

Останні статті

Популярні статті

  • T3D - 3D принтер-смартфон: реальна пропозиція або черговий ONO (OLO)?
    T3D - 3D принтер-смартфон: реальна пропозиція або черговий ONO (OLO)?

    Ажіотаж, викликаний ONO-OLO після запуску на Кікстартері, незабаром перетворився на суцільне розчарування. Первісна дата відправки 3D принтера-смартфона була запланована на вересень 2016 (!) року, пізніше її перенесли на березень 2017, проте спонсори проекту ONO все ще чекають виходу принтера. Це не означає, що він не приїде в кінці кінців, але, природно, тривалі затримки залишили неприємний осад.

  • Як 3D-принтери використовуються в легкій промисловості?
    Як 3D-принтери використовуються в легкій промисловості?

    Існує таке поняття, як функціональне тестування. Перш ніж пустити будь-яке нове виріб в серійне виробництво, необхідно з'ясувати можливі вади при експлуатації. Для цієї мети на 3D принтері створюється точна копія продукту, після чого в різних умовах використовується за призначенням.

  • Як 3D-принтери використовуються в мистецтві?
    Як 3D-принтери використовуються в мистецтві?

    Які особливості використання 3D принтерів у сфері мистецтва, які можливості дає тривимірна друк

  • Освоєння ТПУ для 3D-друку: докладний посібник від 3D4U
    Освоєння ТПУ для 3D-друку: докладний посібник від 3D4U

    Вивчіть універсальність TPU у 3D-друку за допомогою нашого докладного посібника. Від розуміння того, що таке TPU до вивчення його застосування та підготовки до 3D-друку, ми надамо вам все необхідне. Пориньте у світ 3D-друку з використанням ТПУ та розвивайте свої навички 3D-друку з 3D4U.

  • Що таке літофанія?
    Що таке літофанія?

    У виробництві сувенірної продукції з використанням тривимірної друку, сьогодні широко застосовується літофанія. Профільні послуги 3D-принтера передбачають створення рельєфних пластинок, здатних при наведенні світла створювати проекцію фотографії. Детально про те, що являє собою літографія, буде розказано нижче.

  • Як вибрати 3D-принтер для дому та бізнесу?
    Як вибрати 3D-принтер для дому та бізнесу?

    Багато людей зараз замислюються про покупку 3D-принтера для дому або для бізнесу. У цьому немає нічого дивного, адже дане обладнання дозволяє втілювати в життя найрізноманітніші дизайнерські фантазії. Але на що потрібно звертати увагу перед покупкою?

  • У чому різниця між 3D-принтерами серії Ender-3?
    У чому різниця між 3D-принтерами серії Ender-3?

    Порівняння 3D-принтерів Creality Ender 3. Порівняльна таблиця основних характеристик і відмінностей

  • Перше в світі поселення на 3D-принтері в Латинській Америці
    Перше в світі поселення на 3D-принтері в Латинській Америці

    Дизайнер Ів Бехар оприлюднив плани з будівництва 3D-друкованих будинків для збіднілой фермерськой спільноти в Латинській Америці.

  • Перспективи та майбутнє 3D-друку
    Перспективи та майбутнє 3D-друку

    На сьогоднішній день принтери для тривимірного друку стають все доступнішими, і вже нерідко використовуються на побутовому рівні, поряд з домашньою оргтехнікою. При цьому технології моделювання розвиваються, з'являється все більше матеріалів для лиття. Вводиться і обладнання промислового призначення. Розробляються технології тривимірної друку деталей для космічних апаратів і літаків методом лазерного наплавлення металевого порошку.

  • НАСА і Techshot розробляють 3D-друк органів в космосі
    НАСА і Techshot розробляють 3D-друк органів в космосі

    Стартап Techshot в партнерстві з НАСА спробували розробити біопринтер, який одного разу буде здійснювати 3D-друк органів на Міжнародній космічній станції.

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина перша. Основи.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина перша. Основи.

    Якщо ви новачок в технології 3D-друку або просто хочете закрити кілька прогалин у знаннях, то ми сподіваємося, що тут ви знайдете цікаву для вас інформацію. В даний час більшість з нас чула на якомусь рівні про потенціал 3D друку. В даному посібнику ми пропонуємо вам поглянути на історію та реалії 3D друку – технології, процеси, матеріали, застосування, а також подальші тенденції розвитку.

  • Огляд слайсера Cura (частина 2)
    Огляд слайсера Cura (частина 2)

    Розширені можливості Cura дозволяють аналізувати фактичний шлях переміщення сопла 3D принтера під час друку ще до того, як ви відправите свою модель на друк. Крім того, ви можете переглянути кожен шар від першого до останнього, поступово спостерігаючи за віртуальним процесом друку, який нам пропонує програмне забезпечення Cura.

Showing 73 to 84 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння