Blog navigation

Останні статті

Популярні статті

  • Слоняча нога в 3D друку. Як позбутися?
    Слоняча нога в 3D друку. Як позбутися?

    Коли справа доходить до практичних використовувань 3D-друку, слонова нога може представляти серйозні проблеми. У цьому пості ми познайомимо вас зі способами усунення цього дефекту з відбитків.

  • Натяг ременів Ender 3 (Pro/V2). Наскільки туго вони повинні бути натягнуті?
    Натяг ременів Ender 3 (Pro/V2). Наскільки туго вони повинні бути натягнуті?

    У цій статті ми розглянемо досить важливу і корисну інформацію про ремені на 3D-принтерах Ender 3 (Pro/V2) і про те, наскільки вони повинні бути тугими. Звісно, ми також розповімо, як правильно натягнути ремені, а також, де знайти зручні натягувачі для Ender 3 та Ender 3 Pro (Ender 3 V2 вже поставляється з натягувачами), щоб спростити весь цей процес.

  • Переваги та недоліки 3D-друку.
    Переваги та недоліки 3D-друку.

    Переваги та недоліки 3D-друку. Всі тонкощі та нюанси в одному пості - 3D4U.com.ua3D-друк справила революцію у світі. Дізнайтеся всі переваги та деякі дивовижні недоліки цієї новаторської технології.

  • Сфери застосування 3D-принтерів
    Сфери застосування 3D-принтерів

    Новітні технології змінюють людське життя до невпізнання, дають друге дихання буденним професіzv і виробництвам. Одним з найбільших проривів в науці стала поява 3D-друку. Якщо 10 років тому 3д-принтер здавався чимось фантастичним, то зараз це пристрій семимильними кроками входить у різні сфери діяльності і вкорінюється в них

  • Що можна надрукувати на 3D-принтері?
    Що можна надрукувати на 3D-принтері?

    Вперше, почувши про 3D-принтер, більшість людей цікавить питання, що можна надрукувати на 3D-принтері. У цій статті ми розповімо про кілька приголомшливих прикладів застосування 3D та 4D друку.

  • Пластик PLA. Хімічні та фізичні характеристики
    Пластик PLA. Хімічні та фізичні характеристики

    Полімолочна кислота або полілактид (PLA) являє собою біологічний біосумісний термопластичний аліфатичний полімер, який виробляється з відновлюваних ресурсів шляхом ферментації, завдяки чому є хорошою альтернативою традиційним пластмасам з хімікатів нафти, таким як поліетилен, поліпропілен і полістирол. У США і Канаді в якості вихідної сировини використовують кукурудзяний крохмаль, коріння тапіока і крохмаль використовують головним чином в Азії, в інших країнах світу застосовують цукровий...

  • Керівництво по 3D друку для початківців. Частина четверта. Технологія.
    Керівництво по 3D друку для початківців. Частина четверта. Технологія.

    Технології 3Д друку. Стереолітографія (SLA), технологія цифрової обробки світла (DLP), селективного лазерного спікання (SLS), моделювання методом наплавлення (FDM), то 3DP по, в'яжучий, струменевий, струменевий матеріал, СДЛ (селективне осадження ламінат), ЕЛП (електронно-променевої плавки)

  • Як вибрати 3D принтер і технологію 3D друку
    Як вибрати 3D принтер і технологію 3D друку

    3D друк або адитивне виробництво. Цей термін точно описує, як працює ця технологія для створення об'єктів. Адитивне виробництво включає в себе послідовне додавання тонких шарів від 16 до 180 мкм або більше.

  • Що не можна надрукувати на 3D-принтері
    Що не можна надрукувати на 3D-принтері

    Які предмети в даний час не можна роздрукувати, використовуючи технологію тривимірного друку: мікросхеми, Їжа та інші

  • ABS - пластик для 3D друку. Опис і порівняння
    ABS - пластик для 3D друку. Опис і порівняння

    Швидше за все ви знайомі з ABS пластиком, так як це найбільш популярна пластмаса. Сьогодні ви можете знайти його скрізь. ABS пластик використовують для виготовлення велосипедних шоломів, конструктора LEGO, трубопровідних систем, музичних інструментів, столярних виробів, побутової техніки, клавіатури, іграшок, каноє, виробів медичної техніки і навіть телевізорів з плоским екраном і моніторів. ABS-пластик є одним з найпопулярніших в світі матеріалів для 3D друку, тому що він досить міцний, і їм...

  • Безшумна материнська плата Creality V4.2.7 – усі ключові особливості.
    Безшумна материнська плата Creality V4.2.7 – усі ключові особливості.

    Creality представила нову приголомшливу материнську плату V4.2.7. Читайте далі, щоб дізнатися про нову безшумну плату Creality і її функції!

  • Як 3D-принтери використовуються в медицині?
    Як 3D-принтери використовуються в медицині?

    Імплантологія, стоматологія, судинна хірургія та інші напрямки медицини, в яких успішно застосовуються 3D принтери

Showing 13 to 24 of 134 (12 Pages)
Товар доданий в список бажань
Товар доданий до порівняння